Om oss

For oss i Degvold AS er det viktigste at vi finner den beste løsning for deg. Skal du møblere et lite kontor, et stort kontorlandskap, forsamlingslokale, møterom eller pauserom, har du kommet til rett sted. 

Vi har et stort grunnsortiment på lager for rask levering, samt et bredt utvalg som er bestillingsvare. Vi tegner gjerne løsningen i 3D slik at du bedre får et inntrykk av hvordan lokalet blir ferdig møblert. 

Vi er opptatt av å holde kostnadene nede for deg, derfor importerer vi møblene selv direkte fra fabrikk.  

På Østre Toten har vi et stort showroom på over 1000 m2 vi er veldig stolte av. Her har vi også vårt store lager på over 2000 m2 med møbler både for henting og rask levering. Kom gjerne innom for visning og en prat om dine ønsker og behov. 

Vi er stolte av produktene våre, derfor leverer og monterer vi møblene selv, slik at du som kunde blir fornøyd med sluttresultatet. Vi tar også med emballasjen i retur og leverer denne til gjenvinning. 

Vi tilbyr våre varer fritt levert og montert til firmaadresser innenfor 150km kjøring. På større ordre kjører vi gjerne lengre. Er avstanden for stor, har vi gode avtaler på frakt og er behjelpelige med monteringsveiledning. 

Ta kontakt med oss så avklarer vi hva som er mest gunstig og hensiktsmessig for deg. 

Vi gleder oss til å snakke med deg!